top of page
ControlConnect

Elektriciteitswerken voor particulieren en bedrijven

Een ervaren elektricien tot uw dienst

Alle voorgaande diensten van ControlConnect veronderstellen een elektrische installatie die 100 % op punt staat. Precies daarvoor kan ons bedrijf zorgen. Kantoorhouders, bedrijfsleiders en privépersonen kunnen op ons een beroep doen om alle elektrische voorzieningen tiptop in orde te brengen.

Electrische laadpalen - Smappee EV Line

Elektriciteit voor een comfortabele woning en een functioneel kantoor

Bent u volop bezig met de inrichting van nieuwe kantoren, dan is elektriciteit een complexe aangelegenheid. U kunt bij ControlConnect in Dendermonde terecht voor het hele plaatje. Wij rollen het volledige elektrische netwerk uit en plaatsen stopcontacten, schakelaars, aansluitingen, audiosturing en acces points zoals uitvoerig besproken en overeengekomen.

 

We zorgen in elke ruimte voor de juiste verlichting in functie van een lichtstudie en richten de serverlokalen in. We staan in voor een perfecte databekabeling en garanderen zo een vlotte communicatie en een snelle internetverbinding in het hele gebouw. Ten slotte plaatsen we de elektrische laadpalen voor uw wagenpark, eventueel in combinatie met zonnepanelen. We leggen u bovendien uit hoe u het energieverbruik ervan kunt monitoren en aansturen.

Comfortabel wonen en werken, daarvoor leggen wij bij ControlConnect graag een connectie - of een draadje – meer bij!
info

CONTROLCONNECT IN DENDERMONDE IS UW PARTNER BIJ UITSTEK VOOR AANLEG, ONDERHOUD EN HERSTELLING VAN UW ELEKTRICITEIT. VRAGEN?
CONTACTEER ONS, TELEFONISCH OF VIA MAIL.

Meer weten over onze elektrische werken? 

Surf dan ook even naar www.fredericvdb.be
bottom of page