top of page
ControlConnect

ControlConnect voor home en small business wifi

ControlConnect

Thuisoplossingen voor uw wifi

Laat uw draadloos netwerk het thuis vaak afweten? Zijn er dode wifizones? Hebt u niet overal in huis een goede internetverbinding?

Dat kan inderdaad heel wat ergernis opwekken. Als uw gezinsleden bijvoorbeeld allemaal tegelijk op het internet gaan. Als de kinderen willen gamen en er teveel vertraging optreedt. Of valt je Teams meeting regelmatig weg?


Daarnaast is ook voor alle domoticatoepassingen een performant thuisnetwerk onontbeerlijk. Wij van ControlConnect komen met een ideale oplossing voor de thuisgebruikers. We gaan de oorzaak van de vertraging na.

We verbeteren de connectiviteit en maken gebruik van de nieuwste technologieën. Of we breiden uw wifinetwerk uit door bijkomende kabels te leggen zodat u er nieuwe toestellen en toepassingen op kunt aansluiten.

Moet uw thuisnetwerk nog helemaal op punt gesteld worden, dan doen we aan projectbegeleiding van a tot z. Met u als opdachtgever-bouwheer, uw architect of elektricien van dienst. In onderling overleg maken we een gedetailleerd plan op. We bespreken de correcte positionering van access points en verbinden ze met elkaar via de Mesh Wifi-systemen van TP-Link.

Wifi voor small businesses

Bovendien zijn wij uw partner bij uitstek voor doeltreffende oplossingen in bedrijfsomgevingen. Wij zijn meer bepaald gespecialiseerd in draadloze netwerken voor retail, horeca en office toepassingen.


We leggen feilloze connecties in alle lokalen van uw bedrijf die veilig dataverkeer en efficiënt werken mogelijk maken. Uiteraard in de eerste plaats ten behoeve van uw personeel want enkel met efficiënte systemen kunnen uw medewerkers hun job zonder tijdverlies uitoefenen. En dat betekent dan weer een reële verhoging van de productiviteit. Maar ook voor uw gasten en bezoekers maken we het mogelijk om eenvoudig en snel op uw netwerk te connecteren.


Aarzel zeker niet om ons te contacteren om samen over uw specifieke noden te overleggen en na te denken. Want elk bedrijf is anders en heeft zijn eigen focus. Zo moeten er in een kantoor vaak bijzonder veel mensen op de printers aangesloten worden. Terwijl in een restaurant de bestellingen van de klanten vlot naar de keuken moeten kunnen doorgegeven worden. Wij zorgen ervoor dat uw spotify en Sonos feilloos kunnen spelen.

ControlConnect

EEN WIFISPECIALIST NODIG VOOR HET UITROLLEN VAN EEN SNEL EN PERFORMANT DRAADLOOS NETWERK, THUIS, OP KANTOOR OF IN UW HORECAZAAK?
EEN KOUD KUNSTJE VOOR CONTROLCONNECT UIT DENDERMONDE.

bottom of page