top of page
ControlConnect

ICT-totaaloplossingen en -diensten voor bedrijven in regio Dendermonde

ControlConnect

Inrichting van uw volledige IT-infrastructuur

Beschikt u in uw bedrijf niet over een eigen IT-afdeling, dan is het van het grootste belang om een externe partner te vinden waarop u blindelings kunt vertrouwen. Een professional die begrijpt wat u nodig hebt en die discreet omgaat met de gevoelige data van uw bedrijf. Dat is het uitgesproken domein van ControlConnect.


Wij zijn thuis in computers en bieden u deskundig advies over zowel hardware als software. We weten exact wat de verschillende merken te bieden hebben en kunnen u raad geven over welke IT-leverancier best aan uw noden zal tegemoetkomen: Apple, Acer, HP, Lenovo, Asus, iiyama …


Wij staan in voor de installatie van het hele netwerk. Dat wil zeggen laptops en desktops (incl. toetsenborden en schermen) en alle randapparatuur zoals servers, scanners, printers en copiers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met dataopslag, data-updates, cloud computing, databeveiliging, firewalls, virusscanners enz.

Een brede waaier van gepersonaliseerde IT-diensten

Bij ControlConnect hebben wij nog enkele bijkomende troeven voor u in petto.


Zo bieden wij u de service van een dagelijkse helpdesk. Doet er zich een probleem voor, dan staan we tot uw dienst. We proberen in eerste instantie online support te geven maar komen indien nodig ook ter plaatse om u uit de nood te helpen.


Onze meest gepersonaliseerde IT-diensten bestaan evenwel in de ontwikkeling van software die optimaal beantwoordt aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Vraag meer info over ons recent ontwikkelde cloud toepassing voor facturatie en CRM.


Voor meer info neem een kijkje op www.hvhsystems.be

ControlConnect

NOOD AAN EEN SPECIALIST IN IT-OPLOSSINGEN EN ICT-NETWERKEN VOOR BEDRIJVEN, IN WEBDESIGN?
CONTACTEER CONTROLCONNECT UIT DENDERMONDE MET AL UW VRAGEN.

bottom of page